Over ons


Wij zijn een niet-doorsnee gezinnetje met 3 pittige kinderen.


Onze 2 jongens van 12 en 8 jaar oud zijn graag met mode bezig en ook kleine zus van 4 houdt van jurkjes die goed ronddraaien.

Zelfs mamaā€™s schoenen zijn nergens veilig voor dit dametje.


Bij de oudste was er niets zo fijn dan de leukste outfits uit te zoeken, het hipste speelgoed, de nieuwste fiets,... Met de gedachte dat het wel zou doorgegeven worden aan een tweede kindje werd er zelfs overgeconsumeerd šŸ¤­.


Die tweede schat werd dan wel weer een mannetje maar kwam wat later dan gepland waardoor de mode reeds geƫvolueerd was, en hij is ook een heel ander modelletje dan grote broer,...

Kortom niets van al die beloftes aan mezelf werden waargemaakt en gewoon weer op zoek naar al dat leuks terwijl dat van de oudste op de zolder bleef liggen wegens gedemodeerd, te breed, beu gezien, verkeerde seizoen, enz.


Toen ons jongste erbij kwam was ik in de wolken. Eindelijk shoppen voor een meisje maar snel bleek de onze een echte buitenmeid. Kleedjes bleven maar enkele uren schoon of zelfs intact, 4 paar schoenen per seizoen verslijten is echt geen uitzondering en zo ben ik wat afgestapt van dat ongebruikte en heb ik zelf ontdekt dat bijna nieuw net even hip en mooi kan zijn.


Het idee om samen aan dit verhaal te beginnen is als een droom; een zoontje die graag fotomodel wil worden, onze oudste die al een kritische kijk heeft en ons stuurt met zijn ongezouten mening en de dochter die de bron is van ons idee.


Ik ben al altijd heel erg graag bezig geweest met mode en kinderaccessoires en voel me thuis in de verkoop.

Ik hou ervan om met klanten om te gaan en mijn partner is de man achter de IT geheimen en eveneens mijn rechterhand bij aan- en verkoop.


Dit hele verhaal van bijna nieuw, vullen we graag aan met nieuw (outlet) om u een zo compleet mogelijk assortiment aan een interessante prijs te kunnen aanbieden.