Werking

Wij zoeken voor uw bijna nieuwe spulletjes een nieuwe kleerkast en speelgoedkist.


Net als alle jonge ouders is het wel eens fijn je kleine schat helemaal uit te dossen voor de eerste schooldag, een familiefeest of gewoon omdat dat nu eenmaal zalig genieten is, maar je maakt dan ook wel mee dat het te klein is voor er nog maar een spoor van slijtage te bespeuren is.


Deze nog mooie merkkleding, die te kleine fiets zonder al te veel gebruikssporen, traphekjes die de deur uit mogen, speelgoed die de kids ontgroeid zijn en er nog zo goed uitziet,...


Kortom al dat fijns waarvan jouw hart pijn doet er afscheid van te moeten nemen kan je vanaf nu naar Ecoccinelle brengen en er iemand erg gelukkig mee maken.U bent bij ons steeds welkom na afspraak en dan bekijken we samen wat past in ons gamma.

Speelgoed, fietsen, en baby artikelen worden een heel jaar aangenomen.


Merkkleding is seizoensgebonden.

  • zomerkleding zetten we in voorraad vanaf december
  • voor de winter maakt u best een afspraak vanaf juli.


De prijs van de artikels wordt door ons bepaald en alles krijgt een plaats in de winkel en verschijnt regelmatig op social media.


Van de binnengebrachte goederen die verkocht zijn, ontvangt u een percentage van 40% van de verkoopprijs zoals genoemd in de winkel.

Deze opbrengst ontvangt u na seizoenafsluiting of op uw vraag na afspraak.Aangezien er wekelijks nieuwe items binnenkomen is het niet enkel Ecoccinelle bezoek ons snel maar zeker ook Ecoccinelle regelmatig binnenspringen loont zeker wel!